úterý 3. října 2017

Bílé Vánoce Villeroy & Boch 2017

Ještě jsme si pořádně ani neužili sluníčka a už na nás dýchá podzim a z dálky mávají Vánoce. Už přichází čas vymýšlení vánočních dárků, plánování pečení cukroví a přemýšlení nad tím, co dáme dětem na Mikuláše. Jupí! Vánoce a veškerou vánoční atmosféru nesoucí se od adventu až po Silvestr naprosto milujeme. Máte to podobně? Ano? Tak se pojďte společně s námi pokochat vánočním porcelánem Villeroy & Boch.

Vánoční inspirace od Villeroy & Boch


Když nepřijde sníh k nám… 

…musíme my za sněhem. A když ani to ne, tak přichází na řadu bílá výzdoba. A že vánoční Villeroy & Boch opravdu stojí za to. Spojení bílého porcelánu, červených bordur a drobných vánočních motivů dělá z každého kousku přímo pohádkovou dekoraci.

S bílým nábytkem a dekoracemi vytvoříte u sebe sněhové království raz dva


Krásným příkladem je kolekce Toy’s Delight Villeroy & Boch pohrávající si s tmavě červenou barvičkou a zlatými hvězdami, které zdobí téměř každý kousek. Vánoční porcelán je doplněn jemnými vánočními potisky s cukrovinkami, stromečky, vánočními dárky a dalšími tematickými motivy.

Bílá je jako dělaná pro vintage a retro styl
Perníčky v misce Toy's Delight


Teplý čaj, cukroví a kožešinka 

Pokud už na vás bude to chladné počasí moc, šálek teplého čaje a sušenky to jistí. V období, kdy je venku po nulou, to není na žádné velké procházky, proto se neostýchejte zůstat doma a užívat si tepla. A s tak nádherným vánočním porcelánem Villeroy & Boch se bude relaxovat jedna báseň.

Pokoj zútulní umělá kožešinka a malé polštářky


Jen si to představte - teplý ovocný čaj zahřívající ruce, cukroví s nádechem skořice a čokolády rozplývající se na jazyku, svíčka navozující klidnou a pohodovou atmosféru. K tomu nějaká ta kniha či filmová pohádka a příjemný večer je na světě.



A když už budete mít bílé dost, přihoďte šedou

 Šedá není jen pro myši. V posledních několika letech získala na velké popularitě a protlačila se nejen do módy, ale také do interiérového designu. V kombinaci s bílou, temnou červenou a jemnými prvky v zelené barvě dokáže vytvořit vzhlednou moderní tabuli.




Dejte sbohem jednoduchým okoukaným talířům a vyzkoušejte něco atypického, nevšedního. Třeba vánoční porcelán Villeroy & Boch Toy’s Delight. Jeho netradiční tvary a elegantní vzory povznesou štědrovečerní večeři na úplně jinou úroveň.



Žádné komentáře:

Okomentovat