pondělí 3. dubna 2017

VELIKONOČNÍ INSPIRACE OD VILLEROY & BOCH. PROSTŘETE SI STŮL VESELÝMI ZAJÍČKY



Velikonoční porcelán od Villeroy & Boch je jednoznačně jeden z nejkrásnějších. Číší z něj jaro, radost, svěžest. V každém koutku a záhybu vidíme precizní propacovanost a elegantnost. Kdo miluje porcelán, určitě nám dá za pravdu, že některé kousky od Villeroy & Boch jsou téměř umělecká díla. Jsme moc rádi, že vám tento jedinečný velikonoční porcelán smíme představit. Tak se, milé dámy, hezky usaďte, inspirujte, kochejte a vybírejte.

Bunny family – zajíček, kam až dohlédnete 

Zajíček (či králík) patří k hlavním symbolům Velikonoc a ti od Villeroy & Boch jsou jednoduše neodolatelní! Hrají na piáno, zpívají, malují nebo si vychutnávají sváču.




 Ale tím to nekončí. Zajíčky můžeme najít i na zbylých kolekcích – Spring Decoration, Spring Eggs, Spring Fantasy, Spring Awakening a další. Schovaní jsou na hrníčcích, talířcích i velikonočních dekoracích. Celý design protkávají noty a jarní květiny plné barev.



Pokud máte rádi Velikonoce stejně jako my, zamilujete si kolekci Spring Fantasy s tematickými kořenkami a vázou na květiny vyhlížející jako vajíčka uvařená na tvrdo.


Mariefleur Spring – porcelánová elegance s nádechem jara 

Jemné, decentní ale přesto veselé a plné barev. Kolekce Villeroy & Boch Mariefleur Spring v sobě kloubí eleganci a originalitu zároveň. Stačí se podívat na ty krásné zajíčky nebo roztomilé ptáčky a hned máme úsměv na tváři.



Žádné komentáře:

Okomentovat