pátek 28. dubna 2017

Grilovací sezóna se blíží, jste připraveni?

Aprílové počasí za chvíli bude tatam (snad, jinak ať si nepřeje :-)) a my se budeme moci radovat ze začínající grilovací sezóny. Kdo má baráček, nebo alespoň zahrádku, určitě pochopí. Letní večery s přáteli a rodinou u dobrého jídla a pití jsou nezapomenutelné. Pokud taky milujete grilování, pojďte se s námi pokochat novinkami na rok 2017. Villeroy & Boch přináší novou kolekci BBQ Passion plnou krásných kousků. A některé z nich jsou doslova "musthave".



Praktické talíře na hamburgery i klobásky

Favorit číslo jedna z celé kolekce BBQ Passion je famózní talíř na hamburger. Kromě místa na samotný "burger" obsahuje místo na zeleninu a omáčky. Vše prakticky oddělené, aby vám nenavlhla houska a v omáčce vám neplaval salát :-).

Talíř na hamburger Villeroy & Boch

A pokud jste spíš klobáskoví a párkoví, určitě si zamilujete podlouhlý BBQ talíř na klobásky. Opět s místem na dresink či omáčku. Vegetariáni mohou talíř použít na grilovanou zeleninu, třeba cuketu :-).

Talíř na klobásky Villeroy & Boch

Špíz sem, špíz tam - špíz všude, kam se podívám

Víte, co je nejlepší na špízech? Můžete je udělat téměř z čehokoliv a vždy to bude mňamka - kukuřice, paprika, lilek, kuřecí nebo hovězí maso, rajčata... Rychlé, jednoduché a lahodné. A až všechno ugrilujete, můžete špízy položit na speciální talíř, který je na ně přímo uzpůsobený. Špíz se nebude "válet" ve vlastní šťávě a bude připraven k servírování. Villeroy & Boch to má promyšlené do sebemenšího detailu.



Z grilu přímo na talíř

Občas se nám stalo, že než jídlo z grilu dorazilo ke stravníkovi, tak trochu vychladlo. Občas trochu více. Villeroy & Boch myslí i na nás, mírně neorganizované jedince, a připravil grilovací podnos, na kterém nebude mít jídlo možnost vystydnout. Podnos je vyroben z kovové slitiny a je vhodný pro přímé grilování. Díky odnimatelné rukojeti tak můžete svým přátelům nabídnout pochoutky přímo z grilu.


My jsme z nové kolekce Villeroy & Boch nadšení, co říkáte vy? Který kousek je váš favorit?

Příště si pro vás připravíme recepty na pár grilovaných lahůdek, po kterých se budou všichni vaši hosté oblizovat až za ušima.

Žádné komentáře:

Okomentovat