neděle 9. srpna 2015

RETRO A VINTAGE PŘÍBORY NA VÁŠ STŮL


Máme tady další letní novinku, která bude nádhernou ozdobou každé slavnostní i všední tabule. Chcete-li se před návštěvou blýsknout nebo si chcete jen udělat radost, můžete hodit očko po našich vintage příborech na stůl. Jídelní příbory Dolce Vita Peltro vypadají jako z kredence prababičky. Jednoduchý retro design se bude hodit do vaší nově zrekonstruované kuchyně i na chatu.

No posuďte sami, není to nádhera?








Vintage příbory prodáváme v setech pro 6 nebo 12 osob. Můžete tak potěšit svou maličkost a pořídit si tyto okouzlující příbory do své domácnosti, nebo je můžete darovat příbuzným. Ideální jsou také jako dárek novomanželům.



Příbory jsou vyrobeny z nerezové oceli, nemusíte mít tedy strach, že postupem času začnou měnit barvu. Jsou ideální do myčky na nádobí, což ocení nejedna hospodyňka.















Sada příborů má dokonce zajištěnou dopravu zdarma! Příbory Mepra a Dolce Vita Peltro jsou vyrobeny v Itálii a v nabídce máme hned několik barevných provedení.








Kompletní nabídku našich jídelních příborů Mepra můžete najít zde, v našem e-shopu můžete zakoupit také desítky sad jídelních příborů Mepra.





Žádné komentáře:

Okomentovat