úterý 18. listopadu 2014

JAK PROSTŘÍT TRADIČNÍ VÁNOČNÍ STŮL

Tradiční vánoční stůl

Tradiční vánoční tabule

Nechte se inspirovat tradičním venkovským stylem

Kvalitně strávený čas s Vaší rodinou, dobrá konverzace, smích, zábava a spousta chutného jídla ... to je to, o čem jsou Vánoce a co je činí jedinečnými - a v centru všeho dění je tradiční vánoční stůl. Vánoční kolekce porcelánu Villeroy & Boch Toy´s Delight je ideální způsob, jak vytvořit snadno slavnostní místo k nastartování vánoční sezóny, kde se můžete opravdu cítit jako doma.


Toy´s Delight

Probuďte magické vzpomínky z dětství

Toy´s Delight je kolekce, která už nemůže být více vánoční: nádobí ve tvaru hvězdy a v tradiční červené a zelené je vyzdobeno nespočtem láskyplně navržených detailů.
Udělejte si chvilku a nechte se přenést ve vzpomínkách zpět, do nádherných šťastných Vánoc Vašeho dětství.


Anmut My Color Emerald Green

Vánoční večeře plná vánoční atmosféry v sezónní zelené

Není nic lepšího, než si užívat nádhernou slavnostní vánoční večeři s celou rodinou. Proč neozdobit Váš stůl sezónní zelenou kolekcí Villeroy & Boch Anmut My Color Emerald Green a kombinujte s bílou kolekcí Anmut a přidejte nádherné vánoční doplňky Nostalgic Light. Dokonce i Vaše krůta bude na Boží hod zářit jasně v magickém slavnostním světle svícnů Nostalgic Light!


Anmut My Color Red Cherry

Nádherné Vánoce v tradiční červené

Červená barva je už celé generace volbou číslo jedna pro nejkrásnější vánoční stoly.
Kolekce Anmut My Colour Red Cherry je mimořádně elegantní způsob, jak v této tradici pokračovat. V kombinaci s kolekcí Anmut My Colour Rock Grey bude červená hlavní barva nádobí opravdu zářit.


Žádné komentáře:

Okomentovat