pátek 24. října 2014

STRAŠIDELNÝ KILNER HALLOWEEN

Mumie vytvořené ze zavařovacích sklenic 

Pravidelných akcí během roku, kterých se účastníme povinně celá rodina, není zas až tolik. Kromě klasických Velikonoc a Vánoc, pokládáme za svátek i každoroční zahájení sezóny mladého Beaujolais v restauraci pana Sapíka, kam zveme své kamarády, na jeho skvělou bujabézu a dobře vybrané mladé víno. 

Naše děti si zase přivlastnily Halloween, aby měly důvod se každoročně potkat s dětmi od sousedů a se spolužáky a společně si zabláznit.



Nápojový automat na krvavě rudý ledový čaj, do kterého můžete naházet strašidelné předměty - samozřejmě potravinově nezávadné (pomohou Vám třeba různé želatinové bonbony např. ve tvaru očí bulvy, duchů, hadů,...)

Minulý rok se Halloween opravdu povedl, proběhla výzdoba, dlabání dýní, pečení strašidelných muffinů a na oplátku jsme dostali jiné šíleně strašidelné pečivo, které jsme například nazvali prsty mrtvého děcka a další dobroty spřátelených maminek. Jedinou vadou na kráse byl hysterický záchvat jedné z holčiček, který ani nevíme z čeho vznikl a kterého se nedokázala zbavit od doby, co zapadlo slunce za obzor, až do svého odjezdu. Jejím rodičům jsme tedy bohužel vrátili naprosto hysterické, plačící a vyděšené dítě, za což se dodatečně omlouváme. Takže tento rok holčičku, naše "strachu-odolné" děti, asi nepozvou. 


Oranžová je dobrá - v tomto případě jde o dýňový muffin, rozkrojený na několik vrstev a proložený oranžovým krémem, obarveným potravinářským barvivem, nebo rozmixovanou podušenou mrkví, či upečenou dýní, rozmíchanou s mascarpone a cukrem - posypáno levandulovými kvítky

Tento rok se snažíme vymyslet nové kostýmy a novou děsivou výzdobu a inspiraci si určitě vezmeme i z nápadů firmy Kilner, které Vám předvádíme v tomto článku. 

Někdy stačí i ty nejobyčejnější věci a s trochou fantazie a odvahy z nich uděláte skvělé parťáky pro své strašidelné plány :)


Rudá, oranžová, pár jablek, listí, pavučin, tma a světlo svíček... no a strašidelná atmosféra je na světě

Takže, nezbývá než vyhrnout rukávy, doběhnout do nejbližšího supermarketu pro dostatečně příšerné ingredience a vymýšlet, patlat, barvit, slepovat a jinak blbnout. Takže Vám přeji spoustu zábavy, hlavně při odstraňování barvy a lepidla z rukou a oblečení Vašeho i Vašich dětí :)

Žádné komentáře:

Okomentovat