úterý 13. května 2014

VÍTEJTE V NAŠEM CAFFÉ CLUBU




Při vyvíjení kolekce Caffe Club, mysleli designéři ve Villeroy & Boch především na potřeby milovníků kávy. Od Latte Macchiato až po Espresso, Cafè au Lait nebo Cappuccino, vždy budete mít po ruce ten správný šálek a dokonalou lžičku na Váš oblíbený nápoj. 





Ať jste již příznivci nadčasové bílé, nebo máte rádi barvy a květinové vzory, beze ztráty elegance můžete výrobky navzájem míchat a kombinovat. Samozřejmě je kolekce odolná vůči mytí v myčce nádobí a mikrovlnnému ohřevu.



Připraveny pro nové technologie na výrobu kávových specialit

Už jste řešili problém, že Vaše sklenice na Latté Macchiato je pro Váš automat na kávu příliš vysoký? Nebo je Váš espresso šálek příliš malý na dvojité espresso? Máte na každou kávovou specialitu šálek jiného typu a vzoru. S kolekcí tyto starosti odpadají.

Teď už je před Vámi stojí jen jedno rozhodnutí - vybrat si tu nejlepší barvu pro Vás. Anebo si pořiďte na každý druh kávy jinou barvu šálku, ale v jednotném tvarosloví kolekce Caffé Club. 



Zrozeny pro rozmarné chvíle

Šálky Caffè Club Uni a Caffè Club Floral Vám ukáže, jak jednoduché tvary a zářivé barvy vedle sebe mohou stát naprosto harmonicky. Barvy a tvary vhodné pro ženy i muže, designově vyzrálé i mladistvě hravé. Skvělé pro použití v kanceláři i v domácnosti. Formální i něžné. Designové i romantické.



Žádné komentáře:

Okomentovat