pondělí 12. května 2014

SVĚTOVÉ GRILOVÁNÍ

Počasí už nás připravuje na sezónu, kdy většinu času budeme chtít trávit na zahradě, v parku, na balkoně - prostě venku. Pobyt venku by nebyl dokonalý, pokud bychom museli odbíhat do kuchyně ke sporáku a proto Vám nabízíme pár tipů na to, jak úspěšně přestěhovat své kulinární aktivity na vzduch. 

Pokud rádi odpočíváte tak, že vyšetřené chvíle volna rádi trávíte vařením s rodinou a přáteli a chcete je uchvátit zajímavým receptem, nebo neotřele prostřeným stolem, přicházíme se svou troškou do mlýna.


Ovoce a zelenina na grilu a recept na grilovaný ananas

Jste milovníky lehké italské, řecké, jihofrancouzské - prostě středozemní kuchyně? Skvěle využijete venkovský porcelán Farmhouse TouchFarmhouse Touch Blue a samozřejmě Artesano, ať už v bílé variantě Artesano Original, nebo dekorovaný Artesano Provencal Verdure. Sklenice doporučujeme z kolekcí BostonBernadotteMiss DesiréeConnection, nebo Maxima k porcelánu ve stylu Provence.


Středozemní grilování a recept na tygří krevety

Šťavnatý steak, hamburgery, domácí hranolky, grilovací omáčky, pivo a opékané Marshmallows jako dezert - to je pravé americké barbeque. Výborně se Vám bude servírovat na porcelánu kolekce Urban NatureNewwaveCeraFlow. A do čeho nalijete skvěle vychlazené pivo? Například do sklenic kolekce Beer Basic nebo Purismo Beer. Na víno a nealko pak skvěle poslouží PurePure LoopColour Concept,  Viňa nebo Paris.

Americké BBQ a recept na jehněčí kotletky

Jestliže preferujete eleganci i na zahradě, případně jsou-li Vaše chutě orientovány spíše na východ, vřele doporučujeme noblesní kolekce z kostního porcelánu, například kolekci Modern Grace, Modern Grace Grey nebo Royal. Dobrými skleněnými partnery pak budou kolekce Enoteca, Hommage nebo Wine Classics.
Asijské grilování a recept na grilované mango s kari krevetami

Užívejte si slunce, společnosti rodiny a přátel a na chvíli odsuňte všechny starosti a stresy stranou. Postavte se ke grilu a vyzkoušejte některý z našich receptů a nebo jen odpočívejte a pozorujte, jak se kulinárně realizují ostatní.

Žádné komentáře:

Okomentovat